Lijsten op maat

Voor een bijzonder aandenken, een schitterende foto of een schilderij, u kunt bij Timmerbedrijf Lauwaert terecht voor unieke speciaal op maat gemaakte lijsten.

Zo is deze lijst gemaakt voor een koninklijk museum in hofstad Den Haag.

Vertel ons uw wensen, vervolgens denken we met u mee. Op basis van de overeengekomen prijs maken we dan uw unieke lijst.

Sinds 5 jaar werkt Timmerbedrijf Lauwaert samen met Rianne Smit portretschilderes. Er zijn al meerdere lijsten op maat gemaakt, waaronder een lijst voor een koninklijk portret van koning Willem Alexander. Bekijk ze hier.

Timmerbedrijf Lauwaert Prijs aanvragen

Dit zijn onbehandelde lijsten. Deze worden hierna nog geschilderd.

Dag Rianne, Berry en Reinoud

Na een drukke dag (onthulling en Cultuurnacht met meer dan 600 bezoekers tot 24.00 uur) even een teken vanuit Breda.

We zijn erg tevreden over de goede samenwerking en de wijze waarop we dit project met jullie hebben mogen doen. We kijken ook met een goede gevoel terug op de onthulling gisteren die prima is verlopen. Bijgaand alvast enkele foto’s gemaakt met de telefoon van Boudewijn. Zodra andere foto’s beschikbaar krijgen jullie die uiteraard ook.

We gaan de komende tijd  eerst maar eens even genieten van het doek en alles op ons laten inwerken. We laten jullie de reacties zeker weten zodra we wat meer zicht daarop hebben.

Stan WulffaertStichting Historische Verzameling KMA